توصيه هاي سلامتي در ماه رمضان

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، مرکز رادیولوژی و سونوگرافی دکتر محمود برفه ای ، ماه میهمانی خدا را به تمام روزه داران عزیز تبریک گفته و سعی داشته است که با تنظیم مقاله توصيه هاي سلامتي در ماه رمضان قدمی در راستای سطح سلامت جامعه برداشته و این ماه عزیز را برای روزه داران عزیز هرچه لذت بخش تر نماید.

 

توصيه هاي سلامتي در ماه رمضان

 

تغذیه در ماه رمضان

از موارد مهمی که در ماه رمضان بسیار حائز اهمیت است ، تغذیه روزه داران می باشد . بسیار مهم است که در این ماه ، رژیم غذایی افراد تفاوت خیلی زیادی با روزهای عادی او نداشته و تنظیم آن به نحوی باشد که وزن طبیعی بدن را کم یا زیاد نکند.

برای جلوگیری از گرسنگی در طول روز می توان از غذا های دیر هضم مانند حبوبات و غلات مثل جو، گندم، جو دوسر، لوبيا، عدس ، آرد سبوس دار ،‌ برنج با پوست و غيره استفاده نمود. این غذاهای حاوی فیبر بر خلاف غذاهای زود هضم ، تا 8 ساعت در دستگاه گوارش ما می مانند . یکی دیگر از نکات مهمی که باید در رژیم غذایی ماه رمضان مورد توجه قرار گیرد ، این است که تمامی گروه های غذایی باید در برنامه غذایی گنجانده شده باشد. ميوه ، سبزيجات ،‌ گوشت و مرغ و ماهي، نان و غلات و گروه شير و لبنيات همگی جزء مواد مورد نیاز بدن هستند که باید مصرف شوند.

 

غذاهای نامناسب

پزشکان توصیه می کنند که در این ماه از مصرف غذاهایی مانند غذاهاي سرخ کردني و چرب و غذاهاي حاوي قند زياد و خودداری کرده و سعی شود که در وعده سحری ، مصرف غذا به مقدار زیاد صورت نگیرد. همچنین مصرف چای زیاد ، باعث افزایش مقدار ادرار شده و در طول روز نمک های معدنی را که بدن به آن ها نیازمند است ، دفع می نماید.

 

غذاهای مفید برای بدن

غذاهایی که در ادامه به آن ها اشاره می نماییم از غذاهای مفیدی هستند که می تواند شما را برای داشتن بدنی سلامت یاری دهد :

1ـ کربوهيدرات هاي مرکب به دلیل دیر هضم شدنشان باعث می شوند شما دیر تر احساس گرسنگی نمایید .

2ـ اگر به یک غذای دیر هضم که منبع عالی پروتئین باشد نیاز دارید ، ما به شما حلیم را پیشنهاد می دهیم

3ـ خرما منبع عالي قند، ‌فيبر، کربوهيدرات، پتاسيم و منيزيم مي باشد.

4ـ بهترین زمان مصرف آب برای تأمين آب مورد نياز بدن در فاصله بين افطار و زمان خواب می باشد.

5ـ مصرف مغز بادام و موز را فراموش نکنید. چرا که این مواد غذایی حاوی کلسيم ، پتاسيم، منيزيم و کربوهيدرات می باشند.

 

با تشکر مدیریت سایت دکتر محمود برفه ای مرکز سونوگرافی و رادیولوژی

 

 

درباره drbarfei

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • 2 − دو =